„Virágos Vámosért”

2023. június 21.

Felhívjuk a tisztelt lakosok figyelmét, hogy a „Virágos Vámosért” elnevezésű verseny, az idei évben is megrendezésre kerül.
A versenyen való részvétel feltétele a tiszta, rendezett, virágos, gyommentes kert.
A versenyre nevezni nem kell, azon minden nemesvámosi lakóingatlan használója részt vehet, amennyiben ehhez hozzájárul. Hozzájárulás esetén a zsűri a kertet megtekinti, és arról fotót készít.

Bővebben a címre kattintva.

A zsűrizés július végén két ütemben történik.
I. ütem: Az önkormányzat munkatársai kísérik figyelemmel a lakóházak, és környezetük virágosítását és javaslatot tesznek a 30 legszebb kertre.
II. ütem: Az alpolgármester által felkért személyekből álló zsűri az I. ütemben kiválasztott kertek közül 10 kertet emléklappal és „A királynő virágoskertje” plakettel díjaz.
A helyezettek ezen felül külön díjazásban részesülnek.

Egyazon kert vonatkozásában az ingatlan használója a díjban összesen 3 alkalommal részesülhet.
Amennyiben negyedik alkalommal is jogosult lenne a díjra, elnyeri „A királynő legszebb kertje” elnevezésű plakettet és a továbbiakban a versenyben nem vehet részt.

Az eredményhirdetésre és a plakettek átadására az augusztus 20-i ünnepségen kerül sor.

További információ:
Koltay Ágota
Telefon: 06 30 514-9285
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Kérjük azokat az ingatlan tulajdonosokat, akik nem járulnak hozzá a kertjük lefényképezéséhez, ezáltal a versenyben sem akarnak részt venni, jelezzék felénk a fenti elérhetőségek valamelyikén.

A szép és rendezett lakóházak falunk környezetét varázsolják színesebbé!

 Nemesvámos Község Önkormányzata